23okt2016
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet, Resultat, Tävlingar

Bra början i Allsvenskan

Idag spelades första ronden i Allsvenskans division 1-3 och Stockholmsseriens division 4-6, dvs de matcherna där de flesta av oss ’vanliga’ spelare deltar. Förra helgen gick det väldigt bra för första och andra laget, och även om vi inkasserade våra första förluster idag gick det i stort ganska bra.

Tredje laget spelade hemma mot Kristallens första lag och var klart underlägsen ratingmässigt. Vi gjorde en ganska bra match med vinster för Nicolai Zadruzny och Axel Berglind med det blev förlust med 3-5. Fjärde laget var borta mot Västerås ASK och den på pappret jämna matchen blev en stor succé för oss- vinst med hela 6-2. Femte laget vann med samma siffror mot Farstas tredje lag i en match som innehöll hela tre w.o. segrar.

I Stockholmsserien blev det en derby mellan sjätte och sjunde lag som sjätte lag vann med 3½-1½ trots att de hade en lägre genomsnittsrating. Åttonde lag förlorade mot Kungstornets fjärde lag med 1½-3½, Fredrik Ljungdahl  tog en fin skalp mot en spelare med mer än 200 poäng högre rating.

Alla resultat kan ses här.

 

Diskussion

Inga kommentarer till "Bra början i Allsvenskan"

Det finns inga kommentarer, skriv en nedan.

Lämna en kommentar