19okt2015
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Bra start i Allsvenskan

Första ronden i Allsvenskan och Stockholmsserien spelades igår. Elitserien och Superettan börjar med ett sammandrag i Lund i november, så Rockaden 1 och 2 var inte med utan det var Rockaden 3-8 som var i farten.

Rockadens tredje lag mötte Farstas andra i Division 1 Norra. Matchen började med två snabba segrar för oss på bord 7 och 8 men Farsta hade ett bättre lag än oss på pappret och det stod länge och vägde. Det mesta gick vår väg mot slutet och vi vann till slut med 5½-2½.

Fjärde laget tjuvstartade redan i lördags med en match från rond 2 mot Burgsvik Alva 2. Vi förlorade på de 3 första borden men kunde ändå vinna med 4½-3½. Igår spelades första ronden mot ett starkt lag från Stockholms SS 2. Vi bjöd på oväntat hårt motstånd men förlorade till slut med 3½-4½.

Femte och sjätte lag spelar i samma Division 3 grupp och lottades därmed mot varandra i rond 1. Femte laget vann programenligt med 5-3.

I Stockholmsserien vann Rockaden 7 oväntat klart mot Delectus med 4-1 och tog ledningen i serien. Rockaden 8 överraskade också genom att spela 2½-2½ mot ett på pappret bättre Järfälla 2.

Sammalagt blev det 4 segrar, en oavgjord och 2 förluster på 7 matcher. Ett klart godkänt facit då vi hade tufft motstånd i nästan varje match. Alla resultat finns här.

Diskussion

Inga kommentarer till "Bra start i Allsvenskan"

Det finns inga kommentarer, skriv en nedan.

Lämna en kommentar