30okt2019
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Edvin och Matija svenska mästare

Det har gått mer än två veckor sedan Skol-SM spelades i Halmstad den 11-13 oktober och det är därmed på tiden att vi berättar om Rockadens framgångar i tävlingen. Två av våra juniorer lyckades vinna sina klasser och bli svenska mästare. Edvin Trost vann klass E med 7½/8 och Matija Sakic vann klass G med 10½/11.

Edvin Trost vann en halv poäng före Adrian Söderström, som han slog i ett dramatiskt parti som kommenteras av Martin Lokander här. Det här var Edvins femte vinst i Skol-SM. Adrian vann dock ifjol så det var säkert skönt för Edvin att ta tillbaka titeln.

Edvin poserar stolt med sin pokal. Foto Lars O A Hedlund

Matija vann sin klass ganska överlägset, hela två poäng före tvåan Lavinia Valcu som var bäst placerade tjej i hela tävlingen. Det här var Matijas tredje raka vinst i Skol-SM.

Det gör också Matija. Foto Lars O A Hedlund

Rockaden tog inga fler pallplatser men Leo Crevatin var väldigt nära i klass A, han kom fyra på samma poäng som tvåan och trean. Andra topp-tio placeringar var Philip Sandberg (sexa i klass B), Viktor Wikman (sexa i klass D) och Simon Sandberg (åtta i klass D). Alla resultat kan du se här.

Diskussion

Inga kommentarer till "Edvin och Matija svenska mästare"

Det finns inga kommentarer, skriv en nedan.

Lämna en kommentar