07nov2011
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Egor vann i Göteborg- Lasse i Stockholm

Jag hade efterfrågat några turneringssegrare i förra inlägget- så blev det också! Egor Norlin spelade remi i sista ronden av Manhem Open. Det betydde en klar seger med 6/7. Det är första gången sedan 2005 (Nicolaj Zadruzny) en rockadare har vunnit den här tävlingen. Tidigare har också Dan Eriksson och Henri Majanmaa vunnit. Grattis Egor till en lysande insats.

Andreas Voutsadakis hade också chansen att hamna på prispallen men förlorade tyvärr och slutade på fjärde plats med 4½/7. Lika många poäng tog Felix Tuomainen, han blev sjua. Bägge gjorde också bra tävlingar och gick upp mer än 50 ratingpoäng.

I Stockholm All Saints spelade Lasse remi i sista ronden. De 2 andra ledarna spelade en inbördes remi, så alla 3 slutade på 5½/7. Lasse blev mästare efter särskiljning. Grattis Lasse! Joar Ölund vann i sista ronden och blev fyra på 5/7, en bra insats.

Martin Lokander hade ingen chans att hamna lika högt i Bad Wiesee men efter att ha också avslutat med en remi hamnade han på 50:e plats med 6/9. En mycket stabil insats. Överlag en mycket bra helg för våra medlemmar!

Diskussion

3 kommentarer till "Egor vann i Göteborg- Lasse i Stockholm"

Lämna en kommentar