14feb2015
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Erik och Erik leder i Växjö

Den nya stortävlingen Elite Hotels Open började i Växjö på fredag kväll med 4 snabbschackspartier. Fyra svenska spelare delar ledningen på 4 poäng- Emanuel Berg, Pontus Sjödahl och glädjande nog rockadare Erik Blomqvist och Erik Hedman. I rond 4 vann Blomqvist övertygande mot Drazen Dragicevic medan Hedman tog en meriterande seger mot Jonathan Westerberg. Tyvärr har Blomqvist och Hedman lottats mot varandra i rond 4, men det blir säkert spännande att följa.

Några juniorer finns också på plats, bäst har det gått för Axel Berglind som vann mot IM Axel Ornstein i rond 4 och nu står på 3 poäng. Alla resultat kan ni hitta här.

Skol-NM börjar också samtidigt i Klasvik på Färöarna. Sverige har 2 spelare i var och en av de fem klasserna, utav dessa 10 är fyra rockadare. Joar Ölund i Klass A och David Bit-Narva i Klass B har börjat bäst med 2/2. Philip Sandberg i Klass E har 1 poäng och Leo Odell Johansson i Klass B har ½/2. Alla resultat finns här

Det blir en intensiv schackhelg också på hemmaplan när Talangjaktskvalet för våra låg- och mellanstadieelever kör igång på Hägerstensåsen. Över hundra deltagare är anmälda. Håll er uppdaterad på den här hemsidan!

Diskussion

Inga kommentarer till "Erik och Erik leder i Växjö"

Det finns inga kommentarer, skriv en nedan.

Lämna en kommentar