09aug2014
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Inbjudningar, Nyhet, Resultat

Grueso Cordoba leder Rockaden Open

Efter 7 ronders spel har Santiago Grueso Cordoba avgjort Rockaden Open. Han har vunnit alla sju partierna och leder med en och en halv poäng framför Martin Hede. som han redan har slagit i rond fem. Santiago är en junior från Västerås (fyllde faktiskt 12 år igår) som bland annat har vunnit Skol-SM. Om andra platsen är det hårdare Martin Hede har 5 ½ och efter honom jagar sex spelare på fem poäng, varav tre stycken är Rockadare.

Resultat och lottning som PDF kan ses här

Resultat efter 45-minuters partierna (rond 3) kan ses här.

Önskan om en rond för rond redovisning har kommit så den kan ses här

Diskussion

8 kommentarer till "Grueso Cordoba leder Rockaden Open"

 • André Nilsson skriver:

  Går det inte att få ut ett dokument där man ser vilka de har spelat mot rond för rond? Var hittar man ratingförändringen efter 3 ronder?

 • Björn Pilström skriver:

  Tidigare hade ni resultatet efter de första 3 ronderna upplagt men nu är det borta vilket försvårar ratingberäkningen. Vore bra om Ronny kunde generera en korstabell efter avslutat spel idag och ni lägger ut den. /Björn

 • Robert Spångberg skriver:

  Hmm, kommer denna turnering inte att ligga på Chess-Results? Jag har ett par medlemmar som spelar, så det hade passat bra. Hur får jag annars fram resultaten för rating-beräkning?

  M v h
  /Robban

  • Tony Hanoman Tony Hanoman skriver:

   Hej Robban! Tävlingen kommer inte på Chess-Results men om du tittar på wordfilen ser man att ett datorprogram har räknat ut ratingförändringar för alla spelare. Det inkluderar dock de tre första ronderna som är 45 min/ hela partiet. Det är upp till dig om du vill ta med dessa partier i beräkningen, exkluderar dem (dvs räkna bara rating för rond 4-8 genom att titta på skillnaden på ratingförändingen efter 3 ronder och efter slutronden) eller göra som vi gör i Rockaden, bara räkna halva poängen på de 3 första ronderna. Hoppas att det här är klargörande!
   Mvh Tony

Lämna en kommentar