29dec2015
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Hammer-Blomqvist på bord 1 i Rilton

Riltontävlingarna har kommit igång på Clarion Hotel vid Skanstull. Som vanligt är det många starka spelare med i Cupen, men det mesta av intresset kommer att falla på högst rankade Jon Ludvig Hammer, som har vunnit tävlingen de två senaste åren. Han har börjat programenligt med två raka vinster och möter nu en annan rockadare på bord 1 idag, nämligen Erik Blomqvist som har också börjat med två vinster. Vem ska man hålla på….

Jon Ludvig Hammer har vit idag... Foto Lars OA Hedlund

Jon Ludvig Hammer har vit idag mot… Foto Lars OA Hedlund

...klubbkompisen Erik Blomqvist. Foto Lars OA Hedlund

…klubbkompisen Erik Blomqvist. Foto Lars OA Hedlund

En till rockadare har full pott, Bartosz Socko från Polen. Thomas Engqvist och Monica Socko har 1 poäng. Egor Norlin och David Bit-Narva har tagit varsin remi mot högre rankade motståndare, medan Axel Berglind och Felix Tuomainen har inlett med två förluster.

I Rilton Elo har vi som vanligt många rockadare med. Två av de 23 spelare med full pott är rockadare (Dawid Bednarski och Dan Eriksson), och typiskt nog har de lottats mot varandra i rond 3. Alexis Duenas har 1½ poäng.

Rilton 1800 börjar idag och Rilton 1600 den första januari. Följ livesändningen från kl. 15 idag här med den redan hyllade duon Lasse Karlsson och Martin Lokander som kommenterar.

Diskussion

Inga kommentarer till "Hammer-Blomqvist på bord 1 i Rilton"

Det finns inga kommentarer, skriv en nedan.

Lämna en kommentar