23nov2017
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Lägesrapport från Allsvenskan

För tio dagar sedan spelades andra ronden i Allsvenskan och det gick bra för Rockaden. Fem av sju lag vann sina matcher, medan två lag (första och nionde) hade ingen match.

Andra laget spelar i Division 1 Norra och satsar på att ta sig tillbaka till Superettan. De tog en klar seger i rond 2 genom att slå Upsala ASS 2 med 5½-2½. Theodor Kenneskog, Axel Berglind och Leo Crevatin vann medan de andra spelarna spelade remi. Nu ligger andra laget trea i serien efter Solna och Luleå.

Tredje laget spelar i Division 1 Östra och har en annan målsättning, nämligen att hänga kvar. De mötte en försvagad Örebro, men segern med 5½-2½ var ändå en överraskning. Bland många fina insatser kan vi nämna Dan Eriksson som lätt höll remi med de svarta pjäser mot Örebros stjärna Curt Gruvaeus. Tredje laget ligger sensationellt två i serien.

Fjärde laget spelar i Division 2 och har börjat lysande. Senast vann de mot Sällskapets betydligt högre rankade andra lag med 4½-3½ och ligger på en delad första plats.

Femte laget spelar i Division 3 och tog sin första seger med 4½-3½ mot Upsalas femte lag.

Lag 6 och 7 spelar i Division 4, tillika den högsta serien i Stockholmsserien. Sjätte laget förlorade mot Kungstornet 4 med 2-3 medan sjunde laget spelade 2½-2½ mot Serbiska Föreningen.

Åttonde laget vann i Division 5 mot Järfälla 2 med 3-2 och ligger tvåa i serien.

Alla resultat hittar man här.

Diskussion

Inga kommentarer till "Lägesrapport från Allsvenskan"

Det finns inga kommentarer, skriv en nedan.

Lämna en kommentar