06dec2012
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Lysande allsvensk omgång

Den tredje allsvenska omgången spelades i söndags. Elitlagets match kommer att spelas först i februari, men alla andra 7 lag var igång- tredje laget hade till och med en match till på lördag.

Andra laget tog en tung seger borta mot Kristallen. Kristallen hade ett starkare lag på pappret men vi förlorade bara ett parti på väg mot en vinst med 5-3. Nu leder Rockadens andra lag Division 1 Östra tillsammans med Horndal och Wasa.

Tredje laget spelade först mot SK Örnen från Örnsköldsvik på lördag och tog en komfortabel seger med 6½-1½. På söndag mötte vi Rockaden Umeås andra lag som ledde serien efter två raka vinster. Det blev en tuff match mellen två jämna lag och det blev vårt ordförande Lennart Örnmarkers uppgift att bärga den sista halvpunkten med Rockaden i ledningen 4-3. Det klarade han trots han låg under med en bonde. Nu leder tredje laget också sin grupp i Division 2.

Våra 2 lag i Division 3 (fjärde och femte lag) vann med samma siffror- 6-2 mot Järfälla 2 respektive Faringe-Rånäs. Femte laget ligger tvåa i sin serie, fjärde laget ligger femma.

I Division 4 i Stockholmsserien vann vårt sjätte lag med 3-2 mot Kristallen 4, medan sjunde lag spelade 2½-2½ mot SK Pjäsen. De ligger tvåa och trea i serien. I Division 6 i Stockholmsserien tog åttonde laget (flicklaget) sin första poäng efter 2½-2½ mot Södertälje 2, men ligger fortfarande på sjätte och sista plats.

Allt som allt vann vi 6 av 8 matcher och spelade oavgjort i de 2 sista. En lysande insats! Ni kan kolla alla allsvenska matchlistor på http://www.schack.se/Allsv/.

Diskussion

Inga kommentarer till "Lysande allsvensk omgång"

Det finns inga kommentarer, skriv en nedan.

Lämna en kommentar