27okt2018
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Lysande start i Allsvenskan

I söndags spelades den första ronden i Allsvenskan. Elitserien och Superettan börjar först i november så Rockaden 1 och 2 var spellediga. Sju andra lag, Rockaden 3-9, var däremot i farten och gjorde en lysande insats- 5 segrar, 1 oavgjord och endast en förlust. Förlusten kom dessutom i en inbördesmatch!

Rockaden 3 mötte Sällskapet 2 i Division 1 och var lägre rankad på varje bord. Vi gjorde dock en stormatch och kunde vinna med 4½-3½ till slut med vinster för Martin Alarik, Ulf Ekenberg och Tony Hanoman. I den här divisionen finns före detta Elitserielag Solna och Kamraterna så varje poäng är mycket värdefull.

Rockaden 4 (också lägre rankad på varje bord) var på väg att skrälla mot Sällskapet 3 men matchen slutade 4-4. Vinsterna togs av våra juniorer Philip Sandberg och Matija Svetic.

Rockaden 5 mötte också ett mycket bättre lag på pappret, Södertälje SS, men vann klart med 5½-2½. Noterbart var att Patrik Bergman höll remi mot en mycket högre rankade motståndare på första bord medan vinsterna togs av Alexis Duenas, Daniel Berg, Jimmy Bast och Alexander Isaksson.

Rockaden 6 och Rockaden 7 möttes i Division 4 i Stockholmsserien och sjätte lag vann med 3-2. Rockaden 8 vann med 3-2 mot Järfälla 2 i Division 5 medan Rockaden 9 vann med 4-1 mot Tyresö 3 i Division 6. Allt som allt en fantastisk omgång för klubben!

Diskussion

En kommentar till "Lysande start i Allsvenskan"

Lämna en kommentar