22sep2013
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Martin, Gustav och Valter vann i Täby

Igår var det dags för Trojanska Hästens Junior-GP, som vanligt i Vallatorpskolan i Täby. 113 juniorer ställde upp i de 5 olika klasser och det blev många pallplatser för de våra. A- och B-klassen kördes ihop som vanligt och vanns övertygande av Martin Lokander som tog sex raka segrar i början. Då var han redan klar vinnare och hade råd med en förlust i sista ronden. Tvåa blev Sam Kassani och trean Jonathan Wetserberg som visar startfältets styrka.

Bästa B-spelare blev Gustav Halvarsson på en fjärde plats i AB-tävlingen med 5/7. I den här klassen tog Rockaden storslam eftersom Felix Tuomainen blev tvåa och Ramir Rabaza trea, bägge slutade på 4 poäng.

I C-klassen slutade Oscar Tansbo trea och Alexander Isaksson fyra, bägge med 5/7. De var en poäng efter vinnaren Teodor Baldur Petersson.

I D-klassen blev Chantelle Shabo tvåa på 5½/7, en poäng efter vinnaren Matija Svetic. Det var den bästa placering av en tjej i alla klasser.

I E-klassen blev det en Rockadenseger till då Valter Kåse tog sju raka segrar och blev därmed den ende spelaren i hela tävlingen som tog full pott! Verner Lindskog bekade tredje platsen genom att sluta på 5 poäng.

Allt som allt en bra dag för Rockaden där våra spelare vann 3 av 5 klasser och tog 8 av 15 pallplatser. Grattis allihopa!

 

Diskussion

Inga kommentarer till "Martin, Gustav och Valter vann i Täby"

Det finns inga kommentarer, skriv en nedan.

Lämna en kommentar