16mar2020
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Onsdagskampen skjuts upp

Sjunde ronden av Onsdagskampen skulle ha spelats på onsdag (18 mars). Ronden har nu skjutits upp tillsammans med de två avslutande ronder (skulle ha spelats den 1 och 15 april) på obestämd tid. I slutet av april kommer jag att försöka hitta nya speldatum. Lyckas jag inte kommer resultatet efter 6 ronder att gälla som slutresultatet och priser kommer att delas ut därefter. Jag hoppas att alla spelare har förståelse för dessa åtgärder. Jag har varit i kontakt med en del spelare, jag hoppas prata med resten imorgon. Låt oss hoppas att vi kan återgå till det normala båda inom schackvärlden och livet runt omkring så fort som möjligt.

Diskussion

En kommentar till "Onsdagskampen skjuts upp"

Lämna en kommentar