05nov2011
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Rockadare i hetluften överallt

Ett stort antal tävlingar spelas under höstlovsveckan och rockadenspelare ligger bra till lite överallt. I Stockholm spelas Stockholm All Saints Tournament och 3 spelare delar ledningen efter 4 ronder med 3½ poäng. Två är rockadare- GM Lars Karlsson och junioren Joar Ölund, de möter varandra i nästa rond.

I  Manhem Open (en juniortävling i Göteborg för spelare upp till 15 år) har Egor Norlin börjat lysande med 4 raka segrar och tagit en ensam ledning. Andreas Voutsadakis delar andra platsen med 3½/4, medan Felix Tuomainen ligger i mitten av startfältet med 2/4.

Ännu längre bort har Martin Lokander åkt för att spela schack, nämligen till Bad Wiesee i Tyskland där en stor öppen tävling spelas med nästan 450 (!) startande av vilka ungefär 30 är stormästare. Martin har börjat utmärkt och tagit 5/7 än så länge. Han delar 29.e plats med bland andra svenska stormästaren och legenden Ulf Andersson.

Alla de nämnda tävlingar spelas klart på söndag, vi önskar alla rockadare lycka till och hoppas på en eller annan tävlingssegrare….

Diskussion

Inga kommentarer till "Rockadare i hetluften överallt"

Det finns inga kommentarer, skriv en nedan.

Lämna en kommentar