15jun2012
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Rockadare leder Eloturneringen och Junior-DM finalen

Under den senaste veckan har 2 tävlingar spelats parallelt på Schacksalongerna- Eloturneringen och Junior-DM finalen. Rockaden har många spelare med i dessa tävlingar och de gör bra ifrån sig- dubbel ledning i båda tävlingar!

I junior-DM är inte mindre än 6 av 8 startande rockadare. Länge ledde Eric Thörn från Kristallen men i dagens rond slog vår egen Andreas Voutsadakis honom, och det tillät Anton Nizov att ta ledning med 5/6. Joar Ölund ligger en halva efter och Eric Thörn ytterliggare en halva efter. Felix Tuomainen delar fjärde plats med 3 poäng. I sista ronden som spelas på söndag möter Anton Erik så mycket kan hända.

I Eloturneringen har 7 av 9 ronder spelats och 2 spelare står i särklass- GM Lasse Karlsson och junioren Martin Lokander, bägge rockadare. De har vunnit alla sina matcher och leder med 1½ poäng före Carl Cederstam Barsk. Stefan Bryntze delar fjärde plats med 3½ poäng. Så raffinerat är det upplagt att Lasse möter Martin i sista ronden på söndag. Då avgörs tävlingen med allra största sannolikhet. Bägge tävlingar kan följas live på http://www.stockholmschack.nu/sida.asp?newsID=373 .

Diskussion

Inga kommentarer till "Rockadare leder Eloturneringen och Junior-DM finalen"

Det finns inga kommentarer, skriv en nedan.

Lämna en kommentar