15apr2018
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Rockaden tvåa i kvalet till Kadettallsvenskan

Under helgen har Rockaden varit värd för en av de två kvaltävlingar till Kadettallsvenskan. Den andra kvaltävlingen spelades i Göteborg och de tre bästa lag från varje tävling skulle gå vidare till finalen.

Sexton lag kämpade i Hägerstensåsens Medborgarhus om de tre kvalplatser och det blev en mycket jämn och spännande tävling. Det såg illa ut för Rockaden efter en onödig förlust i rond 2 mot Trojanska Hästen. Inför sista ronden hade vi tagit oss tillbaka till en fjärde plats och hade slagläge. En fördelaktig lottning gav oss chansen och inga misstag gjordes, vi vann med hela 6-0 mot Snabba Löparen och avancerade till andra plats. Trojanska Hästen vann tävlingen och Västerås tog den sista kvalplatsen. Rockadens andra och tredje lag gjorde bra insatser i skymundan och slutade sjua respektive åtta.

Rockadens första lag från vänster- Philip Sandberg, Alexander Isaksson, Edvin Trost, Simon Sandberg, Viktor Wikman och Jonathan Bodemar. Matija Svetic saknas. Foto Lars OA Hedlund

Örgryte, Lund och Manhem tog kvalplatserna i det södra kvalet. Finalen kommer att spelas den 10-12 augusti i Norrköping.

Spelarna som tog oss till finalen var Edvin Trost, Matija Svetic, Philip Sandberg, Jonathan Bodemar, Alexander Isaksson, Viktor Wikman och Simon Sandberg. Resultat från tävlingen kan man se här.

 

 

Diskussion

En kommentar till "Rockaden tvåa i kvalet till Kadettallsvenskan"

  • Staffan Bodemar skriver:

    Tack för att Jonathan kan vara med i klubben under vårt besök hemma här i Sverige! Det var väldigt roligt och värdefullt. Vi ser fram emot träningarna också.
    Staffan (Jonathan Bodemars pappa)

Lämna en kommentar