22jan2021
Jonas Sandbom
Författare
Jonas Sandbom
Kategori
Nyhet

SK Rockaden drar igång sin onsdags- och fredagsverksamhet för ungdomar/barn

Efter gårdagens (2021-01-21) meddelande (se bland annat: https://www.fplus.se/lind-oppnar-upp-for-barn-och-ungas-aktiviteter/a/qAvyAo) från Regeringen och Folkhälsomyndigheten om att barn och ungdomar födda 2005 eller senare bör beredas möjlighet att bedriva sina fritidsaktiviteter såväl utomhus som inomhus har SK Rockadens styrelse beslutat att återuppta sin klubbverksamhet för denna åldesgrupp på onsdagar och fredagar med start onsdag den 27 januari respektive fredagen den 29 januari, I båda fallen mellan 18:00 och 19:30.

Styrelsen har också beslutat att bjuda in barn och föräldrar till två digitala informationsmöten där klubben visar hur man kan träna själv på Internet, framför allt via Lichess (www.lichess.org). Bland annat kommer vi visa hur man skapar ett konto och hur man går med i vår Lichess-grupp som heter SK Rockaden. Vi kommer också visa de träningsverktyg som finns och hur man använder dem.
Gå gärna med i klubbens Lichess-grupp i förväg. Hur man gör det kan man läsa om här: https://www.rockaden.com/dokument/Hjalp_till_lichess_JS_2021_01_11.pdf.

Informationsmötena kommer att hållas via Zoom torsdagarna 28 januari och 4 februari mellan klockan 18:00 och 19:00.  Länken till de båda Zoom-mötena.
Delta gärna i båda mötena då det kommer att visas olika saker, men om ni bara har möjlighet att delta på ett av mötena går det också bra.
Det är bäst om yngre barn deltar tillsammans med sina föräldrar så ni kan träna tillsammans.

Diskussion

En kommentar till "SK Rockaden drar igång sin onsdags- och fredagsverksamhet för ungdomar/barn"

Lämna en kommentar