10aug2017
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Stor schackhelg på Hägerstensåsen

Semestern lider mot sitt slut. Klubben öppnar först med ett årsmöte på onsdag den 30:e augusti, men redan under den kommande helgen kommer det att bli stor aktivitet i klubblokalen i Hägerstensåsens Medborgarhus. Inte mindre än två tävlingar kommer att köras från fredag till söndag.

Den första tävlingen är Kadettallsvenskans final, där sex lag (Rockaden, Västerås, Kristallen, Lund, Örgryte och Manhem) kommer att tävla om SM-titeln. Spelet börjar redan kl. 10.30 på fredagen, inbjudan med tidsprogrammet hittar man här.

Samtidigt kommer vår breddtävling Rockaden Open att spelas, öppen för alla spelare under 1500 i Elo. Spelet börjar kl. 16 på fredagen, det går fortfarande bra att anmäla sig till tävlingen, antingen på webben eller på plats innan kl. 15.30. Inbjudan med all information hittar man här.

Alla är välkomna till medborgarhuset under helgen, antingen för att heja fram Rockadens lag i kadettallsvenskan eller att spela själv eller varför inte bägge två! Annars kommer Kadettallsvenskan att livesändas och jag kommer att lämna rapporter varje dag på den här sidan.

Diskussion

Inga kommentarer till "Stor schackhelg på Hägerstensåsen"

Det finns inga kommentarer, skriv en nedan.

Lämna en kommentar