14jun2012
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Stormatchen mot Stora Vika

Varje år möter 8 av våra yngre juniorer 8 jämnåriga från Stora Vika i en match över schackbrädet och på fotbollsplanen. I söndags var det dags för årets match. Bägge lag vill gärna vinna men det viktigaste är faktiskt det sociala kring tävlingarna, tanken är att lagen ska vara ungefär jämnbördiga.

Rockaden misslyckades lite med uttagningen eftersom schackmatchen vanns med klara siffror, 39-17. Tre av våra spelare lyckades vinna alla sina matcher (det var blixt, alla mot alla)- Emil Berglind, Svante Sandblom och Lina Cao Zhang. Sedan var det dags för lunch som bestod av korv och potatismos.

Efter lunchen knallade bägge lag tillsammans med ledarna och föraldrarna till fotbollsplanen bredvid tunnelbanan. Rockaden visade sig vara bättre på fotboll också och vann med 4-0. Kommer jag ihåg rätt gjorde Emil B 2 mål, Svante S 1 mål och Stora Vika var bjussig nog att bjuda på ett självmål! Alla inblandade verkade ha roligt och det var det viktigaste. Rockadens lag bestod av Sandblom bröderna Svante, Hjalmar och Arvid, Emil Berglind, Lina Cao Zhang, Olle Ulwengren, Sofia Gustafsson och Majken Dahlqvist.

 

Diskussion

2 kommentarer till "Stormatchen mot Stora Vika"

  • Matts SM-caféet 2013 skriver:

    Rubriken är ”senaste nytt´! Det kanske inte är en nyhet att Rockaden förlorade grenarna?? Det är så vanligt? Grattis! Stora Vika; 800 invånare mot 1.000.000 om jag förstår det rätt.

  • samwesterholm skriver:

    Var är senaste match i schack och fotboll???
    och det att SK Stora Vika vann i bägge grenarna?

Lämna en kommentar