10maj2012
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Trevliga avslutningar på klubben

Under förra veckan hade vi våra tradionella avslutningar på klubben. På onsdag (2/5) var det avslutningen för låg- och mellanstadiebarn. Ungefär 150 barn, föräldrar och ledare dök upp. Barnen deltog i en frågesport innan det var dags för prisutdelning och fika. Som alltid var det hektiskt, högljutt och glatt.

På fredag (4/5) var det dags för de äldre barnen och seniorer. Omkring 60 personer var på plats. Vi började med prisutdelningen och klubbens viktigaste priser delades ut. Erik Blomqvist, som vinnaren i Åsenträffen, blev klubbmästare för fjärde året i rad! Årets Rockadare blev för tredje gången Robert Bator. Årets junior blev för första gången Martin Lokander. Grattis till alla pristagare som var väl värd sina utmärkelser!

Efter fikan som bestod av kaffe och ett urval av tårtor blev det dags för säsongens sista tävling, KM i blixt. Resultat kan du hitta i ett tidigare inlägg, Thomas Engqvist blev klubbmästare efter att ha vunnit en väldigt stark tävling.

Vi tackar alla rockadare för den här säsongen och hoppas att många har tid att spela något under sommaren. Det saknas inte möjligheter- bl a Stockholm Elo Challenge (16-20 maj), Juniturneringen (23/5-43/6), Stockholms Schackfestival (28/6-4/7), SM i Falun (7-15 juli), Rockaden Open (3-5 augusti) och Stockholm Open (9-15 augusti). Klubben öppnar igen fredagen den 31 augusti. Vi ses!

Diskussion

Inga kommentarer till "Trevliga avslutningar på klubben"

Det finns inga kommentarer, skriv en nedan.

Lämna en kommentar