24jan2024
Författare
Leo Crevatin
Kategori
Nyhet

Välkommen till Öppna träningar på Rockaden Onsdagar Våren 2024

Är du sugen på att lära dig mer om schack, men vill inte bara spela tävlingar? Vill du träna schack, men vet inte riktigt hur du ska göra? Då kan Rockadens öppna träningar vara något för dig! De flesta av onsdagarna från kl.19 till kl.21 Kommer en föreläsning/träningskväll med något tema att hållas. Träningen är helt gratis för dig som är medlem, du behöver alltså inte betala något extra. Du som inte är medlem, men gärna vill prova på är välkommen att delta gratis två gånger innan du bestämmer dig.

Läs vidare nedan i inlägget för att få en presentation av tränarna för gruppen:

Hampus Sörensen är Internationell Mästare och gruppens huvudtränare. Han är född 2003, och har efter studentexamen 2022 ägnat sig åt schack på heltid, både som spelare och tränare. Han har vunnit SM ett flertal gånger både individuellt och i lag, och spelar i Rockadens förstalag i Elitserien i Allsvenskan. I höstas deltog Hampus i Junior VM i Mexiko, där han placerade sig 26a av 150 deltagare.

Leo Crevatin är Fidemästare, och har även han vunnit SM ett flertal gånger. Han studerar just nu till psykolog, och jobbar på deltid som schacktränare. Leo sitter även i SK Rockadens styrelse, och är administrativt ansvarig för den öppna träningen.

Rickard Arvidsson är en klubbspelare som drivs av sitt engagemang för att förbättra verksamheten för vuxna medlemmar i Rockaden. Till yrket är han jurist, och sitter även han i Rockadens styrelse. Rickard är ofta på plats på träningarna och deltar själv, så passa gärna på att fråga honom om ni har någon undran kring träningen.

För frågor kring träningen, kontakta Leo eller Rickard här:

Leo: lecre2001@hotmail.com

Rickard: Riar1963@gmail.com

Vi hoppas se många av er på träningarna i vår.

Med vänliga hälsningar

SK Rockadens styrelse

Diskussion

Inga kommentarer till "Välkommen till Öppna träningar på Rockaden Onsdagar Våren 2024"

Det finns inga kommentarer, skriv en nedan.

Lämna en kommentar