19mar2023
Tony Hanoman
Författare
Tony Hanoman
Kategori
Nyhet

Bra avslutning i Allsvenskan

Efter förra helgens framgångar då Rockadens första lag tog SM-titeln och andra laget slutade trea i Superettan var det dags för sista ronden för de andra divisionerna. Det blev en bra avslutning för Rockadens lag 3-6 på sista dagen av säsongen.

Rockaden 3 låg illa till inför sista ronden och var tvungen att klara minst 4-4 mot Norrköping 2 för att klara sig kvar i division 1. Vi fick ihop ett starkt lag och kunde vinna komfortabelt till slut med 5-3. Vinsterna togs av Filip Jonsson, Zoran Todorovic och Lennart Örnmarker. Tredje laget slutade på femte plats i serien.

Fjärde laget åkte till Eskilstuna för sista matchen i division 2. Eskilstuna hade ett bättre lag på pappret men Rockaden tog en klar seger med 5½-2½. Därmed slutade de på en fin tredje plats i serien.

Efter fyra raka segrar var Rockaden 5 redan klara segrare av sin serie i division 3 inför sista ronden. De förlorade mot Nacka/Värmdö med 3½-4½ men vann serien ändå klart och kommer att flyttas upp till division 2.

I Stockholmsserien (också känd som division 4) avslutade Rockaden 6 med en fin 3-2 seger mot Vallentuna. De slutade därmed fyra i serien.

Jag vill tacka alla lagledare och spelare som har ställt upp i de olika lagen. Jag vill bara nämna vissa spelare som har haft utmärkta säsonger. Theodor Kenneskog tog 6½/9 (spelade oftast i Rockaden 2), Zoran Todorovic tog 6½/8 (spelade mest i Rockaden 3) och Alexis Duenas tog 4/4 (spelade i Rockaden 5).

Diskussion

Inga kommentarer till "Bra avslutning i Allsvenskan"

Det finns inga kommentarer, skriv en nedan.

Lämna en kommentar