06apr2020
Andreas Ohlsson
Författare
Andreas Ohlsson
Kategori
Nyhet

Rockaden blir digitala!

Nu har Rockaden (äntligen) tagit steget ut i den digitala världen på allvar. Det är inte mycket som är roligt med den pågående Corona-pandemin, men en liten ljusning i mörkret är att Rockaden nu finns både på Facebook och Lichess! Vi har också skapat en community på Discord för diskussioner om schack i allmänhet och klubbverksamheten i synnerhet.

Gå in och gilla SK Rockaden på Facebook! Sök på ”SK Rockaden” och gilla sidan. Där är tanken att vi ska lägga upp information och bilder m.m.

För att gå med i SK Rockaden på Lichess ska ni göra följande:

  1. Skapa ett konto på lichess.org
  2. Gå till https://lichess.org/team/sk-rockaden
  3. Ange i meddelandefältet ditt riktiga namn samt vilken dag du tränar, vilken skola du går i eller vilken schacklärare du har så att vi kan släppa in dig. Om du är vuxen skriver du bara ditt riktiga namn.
  4. På lagsidan listas kommande turneringar och du behöver klicka på “dela” för att komma med i en turnering.

Vi kommer regelbundet att lägga upp turneringar så snart tillräckligt många har hittat till sidan och tanken är att turneringarna ska se lite olika ut och vända sig till olika grupper inom klubben (exempelvis födda efter ett visst år eller över/under en viss rating). Alla ska dock ha möjlighet att spela många roliga turneringar.

Vi har även skapat en Discord-kanal (Discord är ett chat- och samtalsverktyg). Här är länken till inbjudan https://discord.gg/7bxZjSs.

Mycket nöje!

Diskussion

En kommentar till "Rockaden blir digitala!"

Lämna en kommentar